KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG NAPJAI 2020

KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG NAPJAI 2020

Meghívó

KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG NAPJAI 2020 - Meghívó

„Vagyok, mint minden ember: fenség / Észak-fok, titok, idegenség” – írta csodálatos versében Ady Endre. A politikai rendőrség történetét aligha lehetne pontosabban jellemezni, mint ezzel a két szóval: titok és idegenség. Ám levéltárunk ezen a hétvégén éppen nyíltságával és emberközelségével tűnik ki. Kedves látogatóink megismerhetik épületünk kevéssé ismert szép zugait, az állambiztonság iratainak furcsa és különös históriáit, s közben gondolatban végigjárjuk az elmúlt 140 év magyar történelmét. E fenséges élményben részesüljenek minél többen!

Letölthető programfüzet

REGISZTRÁCIÓ

A rendezvény során a látogatókról felvételek készülhetnek, amiket online felületeinken a nyilvánossággal is megosztunk. A személyes adatok kezelésének további részleteiről és az Ön jogairól a fényképes nyílt rendezvényeinkről szóló Adatkezelési Tájékoztatónkban olvashat, amely elérhető honlapunkon a www.abtl.hu/adatkezeles címen.

 

FELHÍVJUK KEDVES LÁTOGATÓINK FIGYELMÉT, HOGY AZ INTÉZMÉNYBE VALÓ BELÉPÉSKOR HASZNÁLJÁK A LEVÉLTÁR ÁLTAL BIZTOSÍTOTT ÉRINTÉSMENTES KÉZFERTŐTLENÍTŐ ADAGOLÓT.

PROGRAMJAINKON ÉS AZ ÉPÜLET TELJES TERÜLETÉN MASZK VISELÉSE KÖTELEZŐ!

Témakörök: 
HírEsemény