Hírek

Keresett kifejezés:   eloadas (összes találat: 32) Keresés törlése

2020. szeptember 23. Kulturális Örökség Napjai rendhagyó körülmények között

2020. szeptember 19-20-án az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában is rendhagyó körülmények között zajlott a Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozat idei programja.

2017. október 3. 2017-ben is Kutatók Éjszakája a Történeti Levéltárban

A Kulturális Örökség Napjai után idén ősszel másodszor is megnyitotta kapuit a levéltár a látogatók előtt: ezúttal a Kutatók Éjszakája alkalmával.

2017. június 30. A Cseh Nemzeti Levéltár küldöttsége látogatást tett levéltárunkban

2017. június 27-én a prágai Cseh Nemzeti Levéltár (Národni Archiv) három fős küldöttsége látogatta meg levéltárunkat. A találkozóra a cseh kollégák kérése alapján került sor, akik elsősorban az adatvédelem témakörében kívántak tájékozódni elméleti és gyakorlati tekintetben egyaránt.

2017. június 23. Együttműködési megállapodást kötött a NÖRI és az ÁBTL

Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára munkatársai látogatást tettek a Nemzeti Gyászpark Látogatóközpontban.

2017. június 16. Tudományos munkatársunk, Slachta Krisztina Ravennában tartott előadást

Levéltárunk tudományos munkatársa, Slachta Krisztina, előadóként vett részt a 4th Annual Conference of the International Federation for Public History 2017. június 5-9. között Ravennában megrendezésre kerülő nemzetközi konferenciáján.

2017. május 3. Tanulmányi kirándulás a Történeti Levéltárban

A Pünkösdi Teológiai Főiskola húsz hallgatója és oktatója tett tanulmányi kirándulást május 3-án, szerdán az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában.

... 2 3 4 5 6