Hírek

Keresett kifejezés:   kultura (összes találat: 25) Keresés törlése

2010. március 18. Letette az esküt az ÁBTL főigazgatója az Országgyűlés elnökének

Letette az esküt Gyarmati György, az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának (ÁBTL) újonnan kinevezett, tisztségében megerősített főigazgatója Katona Béla, az Országgyűlés elnöke előtt csütörtökön Budapesten - közölte az Országgyűlés sajtószolgálata az MTI-vel.

2010. február 23. Az ÁBTL főigazgatói kinevezéséről tartott nyilvános meghallgatást az OSA

Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára (ÁBTL) főigazgatói posztjára korábban pályázók közül csak Varga László jelent meg a Nyílt Társadalom Alapítvány (OSA) Archívum budapesti épületében kedden tartott nyilvános meghallgatáson.

2010. február 15. Gyarmati György lehet az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának új főigazgatója

Katona Béla, az Országgyűlés elnöke kezdeményezte Gyarmati György parlamenti bizottsági meghallgatását - közölte az Országgyűlés sajtószolgálata az MTI-vel hétfőn. A közlemény ugyan nem tartalmazza, de ez azt jelenti, hogy a házelnök a jelenlegi főigazgatót jelöli az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának (ÁBTL) főigazgatói posztjára.

2008. szeptember 10. Bemutatták a Nagy Imre-per DVD-hangfelvételét

Bemutatták a Nagy Imre-per DVD-n megjelent hangfelvételét és szó szerinti leiratát szerdán Budapesten.

2024. március 14. Kitüntették Levéltárunk főigazgatóját

Főigazgatónk, Dr. Cseh Gergő Bendegúz történész, levéltáros, levéltári vezető szakfelügyelő, a Magyar Levéltárak Vezetőinek Tanácsa elnöke a Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült.

2004. február 24. A történeti levéltár főigazgatója szakembert szeretne a főigazgató-helyettesi poszton

Az Állambiztonsági Történeti Levéltárat ki kell vezetni a politikai viták köréből, a főigazgató-helyettesi posztra szakembert kell állítani - közölte az intézmény főigazgatója kedden, Budapesten.

1 2 3 4 ...