Történelmi Kávéház - videók

Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára 2011. februárjában előadássorozatot indított, amelynek keretében szeretnénk az intézményben folyó tudományos kutatást és iratfeldolgozást bemutatni. Szívesen látjuk az érdeklődőket minden hónap második csütörtök délutánján előadásainkon és az azt követő beszélgetéseken.

 • Kik voltak az állambiztonság meghatározó irányítói?

  Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára előadássorozatában tudományos kutatóink az állambiztonság három meghatározó irányítójáról tartottak előadásokat. A sorozat negyedik részében kerekasztal beszélgetés keretében Müller Rolf, Krahulcsán Zsolt és Takács Tibor válaszolt a Papp István által feltett kérdésekre.

 • Hogyan nem írtam Harangozó Szilveszter életrajzot?

  Takács Tibor előadása

  Az előadás címe: Hogyan nem írtam Harangozó Szilveszter életrajzot

  Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára előadássorozatában tudományos kutatóink az állambiztonság három meghatározó irányítójáról tartanak előadásokat. A harmadik előadó Takács Tibor volt.

 • Hogyan írtam Biszku Béla életrajzot?

  Krahulcsán Zsolt előadása

  Az előadás címe: Hogyan írtam Biszku Béla életrajzot

  Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára előadássorozatában tudományos kutatóink az állambiztonság három meghatározó irányítójáról tartanak előadásokat. A második előadó Krahulcsán Zsolt volt.

 • Hogyan írtam Péter Gábor életrajzot?

  Müller Rolf előadása

  Az előadás címe: Hogyan írtam Péter Gábor életrajzot

  Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára előadássorozatában tudományos kutatóink az állambiztonság három meghatározó irányítójáról tartanak előadásokat. Az első előadó Müller Rolf volt.

Oldalak