Történelmi Kávéház - videók

Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára 2011. februárjában előadássorozatot indított, amelynek keretében szeretnénk az intézményben folyó tudományos kutatást és iratfeldolgozást bemutatni. Szívesen látjuk az érdeklődőket minden hónap második csütörtök délutánján előadásainkon és az azt követő beszélgetéseken.

 • Kerekasztal beszélgetés - videó

  Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára előadássorozatában tudományos kutatóink az állambiztonság három meghatározó irányítójáról tartottak előadásokat. A sorozat negyedik részében kerekasztal beszélgetés keretében Müller Rolf, Krahulcsán Zsolt és Takács Tibor válaszolt a Papp István által feltett kérdésekre.

 • Takács Tibor előadása - videó

  Az előadás címe: Hogyan nem írtam Harangozó Szilveszter életrajzot

  Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára előadássorozatában tudományos kutatóink az állambiztonság három meghatározó irányítójáról tartanak előadásokat. A harmadik előadó Takács Tibor volt.

 • Krahulcsán Zsolt előadása - videó

  Az előadás címe: Hogyan írtam Biszku Béla életrajzot

  Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára előadássorozatában tudományos kutatóink az állambiztonság három meghatározó irányítójáról tartanak előadásokat. A második előadó Krahulcsán Zsolt volt.

 • Müller Rolf előadása - videó

  Az előadás címe: Hogyan írtam Péter Gábor életrajzot

  Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára előadássorozatában tudományos kutatóink az állambiztonság három meghatározó irányítójáról tartanak előadásokat. Az első előadó Müller Rolf volt.

Oldalak